sunnuntai 23. tammikuuta 2022

Tasavahvat

Siinä ne nyt ovat, kaksi tasavahvaa viivaa raskaustestissä. 

Kysymys kuuluukin, mitä nyt! Ovulaatiosta on 21 päivää ja siitä laskettuna viikkoja siis enimmillään 5+0.

Oireita ei enää/edelleenkään oikein ole. Aamuöisin meinaa kyllä uni loppua kesken, mikä on ollut minulle tyypillinen alkuraskauden oire. Toisaalta myös stressi ja mielessä pyörivät asiat aiheuttavat samaa.

Tänä aamuna mielessäni pyöri varhaisultra. Voi kun se olisi jo! Sitä toivoessani tajusin, että kätilöhän varasi sen jo puolentoista viikon päähän. Silloin mennään kuitenkin vasta seitsemättä raskausviikkoa ja varhaisultra on varattu aina aiemmin kahdeksannelle viikolle, jotta syke varmasti näkyisi, jos se on näkyäkseen, vaikka viikot vähän heittäisvätkin arvioimastani.

Nyt varattuna ajankohtana viikkoja olisi aivan enimmillään 6+3. Tiitiäisen varhaisultra osui aikanaan juuri tuolle päivälle ja silloin näkyi syke. Toisaalta odotusarvo oli, että raskausviikkoja olisi voinut olla tuolloin jo 7+1:kin. (En tehnyt tuolloin ovulaatiotestiä.)

Pitänee siis soittaa maanantaina ja siirtää varattu aika noin viikolla eteenpäin. Kaikkein vähiten kaipaan nyt sitä, että menisin varhaisultraan vain hakemaan itselleni lisähuolta, kun sykettä ei näkyisikään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti