keskiviikko 26. tammikuuta 2022

Paketin viimeinen

Olihan se viimeinenkin testi pakko tehdä! Ei minun siis oikeasti ollut alunperin tarkoitus tehdä näin montaa testiä, mutta puolisko osti vahingossa kaksi kahden testin pakettia, kun olin painottanut häntä ostamaan kaksi testiä (siis tuplapaketin), jottei toisi epähuomiossa vain yhtä. Kaapissa oli myös ovulaatiotestien kanssa samaan aikaan ostamani raskaustestipaketti, joten yhteensä testejä oli siis kuusi.

Tuon eilen aamulla tekemäni testin (rv 5+2; 23 päivää ovulaatiosta) valossa ei jää ainakaan jossiteltavaa sen suhteen, että testiviiva olisi (vähintään) yhtä tumma kuin kontrolliviiva. Lisäksi muutos viikon takaiseen on täysin selvä.

Mitä minä tästä nyt sitten itselleni sain? Ehkä jonkunlaisen ankkurin ajatukseen siitä, että raskaus on alkanut ja se voi tällä kertaa myös edetä muuhun, kuin keskenmenoon. Mitäänhän nämä testit eivät lopulta kuitenkaan lupaa.

Onneksi minulla on ajatuksilleni kuitenkin vielä sekin oljenkorsi, että vain luomuraskauteni ovat menneet kesken - kaikki luomuraskauteni. Sen sijaan raskaudet, jotka ovat saneet alkunsa ovulaation indutiolla, ovat tuoneet meille kaksi lasta (ja toki yhden biokemiallisen raskauden, mutta en nyt laske sitä kyllä mukaan tähän).

Siirsin varhaisultran vajaalla viikolla eteenpäin. Haluan mennä ultraan vasta siinä vaiheessa, kun voin olla varma, että syke näkyy, jos se ylipäätään koskaan on näkyäkseen. En halua odotella viikkoa ja uskotella itselleni, että kaikki voi kuitenkin olla hyvin ja toisaalta odottaa pahinta.

Oireita ei edelleenkään oikein ole pientä (ja välillä isompaakin) aaltoillen tulevaa etovaa oloa lukuun ottamatta. Heräilen myös edelleen aamuyöisin, minkä lisäksi pikkurillini ja välillä koko kämmenet puutuvat herkästi öisin.


4 kommenttia:

 1. Tsemppiä odotukseen <3, josko kaikki menisi hyvin loppuun asti ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ❤ Tsempit tulee kyllä enemmän kuin tarpeeseen. Voi mä niin toivon, että nyt tosiaan mentäisiin loppuun asti, niin kaukaiselta, kuin se ajatus tuntuukin.

   Poista
 2. Täälläkin tsempataan kovasti :) Toivotaan että kaikki menee hyvin loppuun asti. Päivä kerrallaan vaan :) Kiva seurata sinun raskausmatkaasi

  Kaikkea hyvää teille <3
  T. Viltsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viltsu! ❤ Tuo päivä kerrallaan tuntuu jotenkin rauhoittavalta lähestymistavalta. Pitää yrittää pitää siitä kiinni loppuun asti - missä se sitten onkaan. 🤗

   Poista