perjantai 14. tammikuuta 2022

Hengästyttää!

Nyt alkaa jännitys taas toden teolla nousta. Minulla on jotenkin todella varma olo siitä, että olen raskaana, vaikkei kovin selviä oireita olekaan. 

Ehkä suurin syy tuntemuksiini tulee siitä, että minua hengästyttää huomattavasti tavanomaista helpommin ja enemmän. Maski kanssa olo on aivan sietämätön ja tuntuu, että tukehdun. 

Lisäksi yöt ovat pikku hiljaa muuttuneet aamuöistä rikkonaisiksi, minkä lisäksi olisin valmis yöunille jo iltakahdeksan aikoihin. Kaiken kukkuraksi pikkurillini puutuvat herkästi öisin, mitä on tapahtunut kaikkien alkaneiden raskauksien kohdalla. 

Alavatsaakin turvottaa ja näytän siltä, miltä olen näyttänyt onnistuneissa raskauksissa lähellä raskausviikkoa 20. 😅 Toisaalta rinnat eivät arista eikä olo ole erityisen etova. Eipä tässä kyllä oltaisi vielä edes raskausviikolla 4, vaan jossain raskausviikkojen 3+3 - 3+4 tuntumassa. Pitäisi siis testinkin kanssa malttaa vielä se pari päivää.

Tässä sitä sitten odotellaan vielä pari päivää tuomiota, minkä jälkeen alkaa taas uusi yritys tai jännitys siitä, miten tällä kerralla raskauden suhteen kävisi. Voi kun onni olisi puolellamme. Tällä kertaa loppuun asti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti