maanantai 13. syyskuuta 2021

Pieni matkassa ❤

Olen yleensä tehnyt raskaustestin vasta, kun kuukautiset ovat olleet pisimmän kiertoni mukaan myöhässä. Tällä olen suojellut itseäni ylimääräisiltä pettymyksiltä. Taustalla siis ajatus, ettei raskaus testejä tekemällä ala, joten turha niiden kanssa on hätiköidä ja aiheuttaa itselleen kaksinkertaista pettymystä saamalla ensin negatiivinen testitulos ja sitten pettymällä uudestaan kuukautisten alkaessa.

No, tällä kertaa oireet ovat olleet sen verran selvät, etten malttanut olla käymättä ostamassa testiä. Kävin siis aamupäivällä apteekissa ja tein testin muutama hetki sitten.

Olo on tällä hetkellä onnellinen ja luottavainen - tietenkin myös yllättynyt ja luulenkin, että tässä menee hetki asian sisäistämisessä. En siis tietenkään ole pätkän vertaa yllättynyt siitä, että testi oli positiivinen, koska oireet ovat tosiaan olleet viime päivinä niin selvät, vaan siitä, miten naurettavan helposti raskaus alkoi.

Tiitiäinen oli kuulemma juuri eilen sattunut kysymään puoliskolta, olisiko hänestä kiva, jos olisikin kaksi vauvaa. Tämä vastasi vastakysymyksellä, olisiko Tiitiäisestä. Kuulemma olisi. Jännä nähdä, onko meitä ensi toukokuussa perheessämme yksi vauva enemmän. ❤

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Nipsu! 💕

      Oho, totta tosiaan. Tuntuu ihan absurdilta,vaikka sen verran alussahan tässä vielä mennään, etten omalla historiallani viitsi vielä kovasti tuuletella. Sitä kyllä olen tuuletellut estoitta, että jo toistamiseem raskaus ALKOI näin naurettavan helposti. Luulin sen olevan niitä asioita, joita tapahtuu vain muille.

      Poista