lauantai 2. marraskuuta 2019

Oikein arvattu

Meille tulee ehkä toinen vauva! ♥ Kyllä, raskaustesti näytti siis positiivista, kuten olin jo aavistellutkin. Oli ihana nähdä puoliskon onnelliset ja helpottuneet kasvot sekä kuulla hänen onnea ja intoa tihkuvat sanansa, kun näytin testin tuloksen hänelle.

Viimeistään tuossa vaiheessa tajusin kuitenkin myös sen, että nämä reilut seitsemän kuukautta yrittämistä oli alkanut nakertaa jo hänenkin uskoaan meidän mahdollisuuteen saada toinen lapsi (alkuun). Tai ainakin saada se (alkuun) aiempia kertoja helpomman ja kivuttomamman kautta.

Ihmeellistä, että sisälläni kasvaa todennäköisesti jälleen pieni ihmisen alku! Tällä kertaa tuo ajatus tuntuu todella erilaiselta, mutta vähintään yhtä ihanalta ja jännittävältä, kuin edellisillä kerroilla. Olin myös päättänyt, etten tällä kertaa aio pelätä niin paljon raskauden onnistumisen puolesta, vaan ainoastaan nauttia (tai kärsiä pahoinvoinnista ym. "arkisista" raskausasioista).

Mutta. Sairastuin eilen korkeaan kuumeeseen. Nyt tietenkin pelkään, että kuume vaurioittaa pientä ihmisen alkua. Olen onnistunut myös kehittämään mielessäni tarinan siitä, kuinka kuume johtuu siitä, että kehoni yrittää päästä sisällään kasvavasta uudesta ihmisen alusta eroon. Hullua, tiedän.


6 kommenttia:

  1. Oi ihanaa, onneksi olkoon! Toivotaan helppoa alkuraskautta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. ^^ Tällä hetkellä tuntuu turhankin helpolta verrattuna siihen, että edellisellä kerralla minulla oli jo tässä vaiheessa aivan poskettoman huono olo ja rinnat huusivat hoosiannaa. Laittaa pakosti miettimään, voiko kaikki olla kunnossa. Vaan ehkä keho on jo saanut shokkihoitonsa raskauden, synnytyksen ja imetyksen myötä niin, että nyt mennään vähän lisimmällä versiolla?

      Poista