perjantai 2. elokuuta 2019

2.2

En sitten syönyt Terolut-kuuria. Ajattelin kehoni olevan niin sekaisin jo ilman sitäkin. Sitä paitsi tuntui jo edellisessä follikkeliultrassa käydessäni, että kuukautiset ovat alkamassa. En kuitenkaan edelleenkään osaa selittää itselleni, miksen kysynyt asiasta mitään tuolla viimeisimmällä vastaanotolla. Että olisiko sittenkin ollut joka tapauksessa parempi popsia kuuri.

Niin tai näin, en popsinut kuuria ja aavistukseni osui oikeaan. Kuukautiset alkoivat viikko sitten torstaina, joten edellisen kierron pituudeksi jäi 24 päivää. Normaalistihan kiertoni kestävät (ollessaan edes suunnilleen säännölliset) noin kuukauden ja viikon. Toisin sanoen kroppani todella on aika lailla sekaisin.

Kaikesta huolimatta otin letroni ohjeiden mukaan päivinä 2-6 ja ensi viikon maanantaina on follikkeliultra. Kuukautiseni olivat tällä kertaa minulle normaalit ja runsaat, kun Terolutilla käynnistetyssä kierrossa ne olivat jotain aivan muuta. En kuitenkaan tälläkään kertaa odota maanantaita kovinkaan toiveikkaana - tällä kertaa sivuoireita ilmaantui vielä edelliskertaakin vähemmän.

Kaiken kukkuraksi olen onnistunut saamaan ihan hirveän taudin, joka on lyönyt minut kirjaimellisesti sängyn pohjalle koko viikoksi. Ei mikään paras mahdollinen tapa päättää kesälomaansa tai startata uutta yrityskiertoa. Painokin on viikon aikana tippunut niin paljon, että tuskinpa raskaudesta mitään tulisi, vaikka letrot nyt jotenkin ihmeen kautta olisivatkin toimineet.

Haluaisin keksiä tähän loppuun nyt jotain positiivista ja toivoa herättävää. En taida onnistua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti