keskiviikko 20. lokakuuta 2021

Kierto on sekaisin

Ehdinpä taas nuolaista ennen, kuin tipahti. Tein eilen kolmannen ovulaatiotestin. Se näytti aivan yhtä positiiviselta, kuin viime viikon loppupuolella. Eikä tuo toisenakaan tekemäni testi sittenkään kovin paljon näitä kahta vaaleammalta näytä. 

Pelkään pahoin, että keho on keskenmenosta sekaisin. Ylipäätään olo on ollut kahden keskenmenon jäljiltä omituinen. Olen laihtunut silminnähden, minkä lisäksi raskauden ja imetyksen aikana paksuuntuneet hiukset tekevät nyt elämänsä sulkasatoa. Väsy vaivaa.

Alkuraskaus on jostain syystä saanut minut aina laihtumaan ja esimerkiksi heinä-elokuinen raskaus ja keskenmeno veivät viimeiset pari ylimääräistä raskauskiloa mennessään. Viimeisimmän keskenmenon jälkeinen laihtuminen kuitenkin huolestuttaa. Kai tämä on hormonaalista. 

Ovulaatiotestien tekeminenhän pitäisi aina lopettaa plussaan (koska osalla testi ilmeisesti alkaa näyttää positiivista taas kierron loppua kohden?). Minä tein testin, koska en ole koskaan saanut testiin aivan täysvahvoja viivoja, kuten en nytkään. Kunnon oireitakaan ei ollut toisin, kuin esimerkiksi viime kierrossa. Lisäksi olen sunnuntaista alkaen tuntenut hieman nippailua oikean munasarjan kohdalla ja eilen tuli taas venyvää vuotoa, joten alkoi mietityttää, josko ovulaatio olisi sittenkin vasta tuloillaan.

Todennäköisimminhän tilanne on siis tosiaan se, että keho on sekaisin viimeisimmän keskenmenon jäljiltä. Tästä kielisi sekin, ettei vasemman munasarjan kohdalla tuntuva nippailu ole missään vaiheessa loppunut. Päälle vielä tuo ultrassa näkynyt paksuuntunut kohdun limakalvo, jonka olisi pitänyt vuotaa pois keskenmenovuodon yhteydessä, vaan eipä vuotanut. Ja nämä oudot ovulaatiotestitulokset. Raskaustesti sentään on jo negatiivinen.

Voi kun joku osaisi sanoa, missä mennään! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti