tiistai 20. kesäkuuta 2017

Melkein


Jos eilen oli vielä toiveikas ja luottavainen olo, niin nyt siitä ei ole enää tietoakaan. Melkein hävettää kirjoittaa edes. Pitikin mennä hehkuttamaan omaa fiilistä täällä ja parille ystävälleni, joita näin eilen. Tässä viimeisen noin puolentoista vuoden aikana on tuntenut itsensä todella tyhmäksi todella monta kertaa.

Älkääkä nyt ymmärtäkö väärin. Olen edelleen todella iloinen ja jopa ylpeä eilisesn follikkeliultran paljastamista tuloksista. Mutta. Eipä ovulaatiolla ja valmiina odottavalla kohdun limakalvolla tee mitään yksin. Ei yhtään mitään. Seuraavaksi tarvitaan siittiöitä. Siinä meidän kuoppamme.

Suurella osalla lasta kauan yrittäneistä ja yrityksessä erinäisiä haasteita kohdanneista on varmasti jonkinlainen käsitys siitä, mitä tarkoitan meyritetäänlasta-seksillä. Siitä, kun lääkäri kirjoittaa hoitosuunnitelmaan tuon maagisen sanan ’yhdyntä’. Siellä se lukee kaikkien käytettävien lääkkeiden kanssa aikataulutettuna.

Vielä puolisentoista vuotta sitten tuo olisi naurattanut. Lääkäri on määrännyt meidät harrastamaan seksiä! Nyt siitä tulee lähinnä itku. Ja ahdistus. Eilen myös jonkinmoinen riita. Tai ei sitä riidaksi kyllä voi kutsua, mutten tiedä miksi muuksikaan. Kahden nurkkaan ajetun reaktio. Se herättää tietenkin samalla seurakseen myös kaikki muut mieltä painavat asiat. Ja voin kertoa, että nauru ei siinnä edes horisontissa.

Tuo lääkärin määräämä yhdyntä on siis yksi suurimmista kompastuskivistämme. Ja se perkele ilmestyy polullemme joka kerta uudestaan. Siinä se möllöttää, keskellä polkua. Eikä se tunnu hievahtavan, vaikka sitä kuinka yrittää ajatella jonain muuna, kuin lääkärin määräämänä meyritetäänlasta-seksinä. Ja kyllähän ne siittiöt saatiin lähetettyä matkalleen, mutta parisuhdetta tällainen kolhii. Vaikutus korostuu ikävästi, sillä meitä on kaiken tämän jäljiltä kaksi elämään jo ennestään jossain määrin pettynyttä. Ja vielä olisi pari päivää määräystä jäljellä… Puuh.

Mutta! Nyt tää lähtis lomailemaan.

Ja jos ei lomasta ole apua raskauden alkamiseen (toivohan putosi aika lailla pohjalukemiin, mutta lääkäri tietenkin muisti kertoa, että näissä asioissa loma voi tehdä ihmeitä :D ), niin ainakin parisuhteemme varmasti tykkää. Tauko tästä elämästä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti